Online geld bijverdienen 4


Ik lees op diverse blogs over mensen die geld verdienen met online aan acties meedoen. Zuinigaan heeft bijvoorbeeld een banner voor Euroclicks op de homepagina van haar blog staan. Dit kan een leuke manier zijn voor mensen om iets bij te verdienen. Lees in deze post hoe je geld kunt bijverdienen met online korte enquêtes invullen.

 

Online korte enquêtes invullen

Nou werd mij gevraagd het volgende programma onder de aandacht van mijn lezers te brengen. Ik breng geen producten onder de aandacht die consumeren stimuleren. Wel breng ik graag iets onder de aandacht waarbij je niets aan hoeft te schaffen en je de mogelijkheid hebt iets bij te verdienen. Daarom heb ik besloten dit programma hier onder de aandacht te brengen.

 

 

Dit is een programma waarbij je door het invullen van korte enquetes wat bij kunt verdienen in de vorm van cadeaubonnen van bol.com, HEMA en Zalando. Het gaat hier om enquêtes over bijvoorbeeld Ben & Jerry’s ijs, maar ook bijvoorbeeld om enquêtes van BNN of de ANWB. Wanneer je via bovenstaande banner hieraan mee doet krijg ik een kleine vergoeding.

 

Ervaringen

Ik heb zelf geen ervaring met dit programma. Ik hoor graag via de reactiemogelijkheid onder deze post of jij hier al ervaring mee hebt.  Ik ben benieuwd hoe mensen dit programma ervaren. En wat voor ervaring je eventueel hebt met soortgelijke programma’s.

 

Gastblog

Aanstaande zaterdag publiceer ik een gastblog, geschreven door Peter van der Slikke. Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn boek Ontmaskerd waarin hij afrekende met de graaicultuur van de grootbanken en het opportunisme van beleggingsadviseurs. Hij legde bloot hoe beleggingsfondsen mensen een loer draaien en was met zijn boek een van de grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Hij zal als onafhankelijk vermogensbeheerder beleggingsadvies en -inzichten delen.

Mis het niet en schrijf je in via onderstaande mogelijkheid om een email te krijgen bij het verschijnen van een nieuwe post. Binnenkort verschijnt het FOB huishoudboekje 2017, dat je ook in je inbox krijgt als je je inschrijft. Erg handig om je inkomsten, uitgaven en spaarquote bij te houden met mooie grafische overzichten. Uitschrijven kan altijd via de link die onderaan elke email met aankondiging van een nieuwe post zit.

 

Een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt en binnenkort het FOB huishoudboekje 2017 ontvangen?

 

Ik ben ook te volgen via Facebook en Twitter

 


Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!

4 gedachten over “Online geld bijverdienen

  • stoppenvoormijnvijftigste.nl

    Ik doe zelf mee met de enquettes van TNS Nipo (of het het tegenwoordig ook heet…) Je krijgt hier ‘punten’ voor en bij een x aantal punten krijg je ook cadeaubonnen naar keuze (bijvoorbeeld van bol). Het voordeel hiervan vind ik dat er een behoorlijke organisatie achter de enquettes zit, waardoor er over het algemeen wat beter over nagedacht is. Dit voelt gewoon prettiger. Daarnaast: hoe langer de enquette, hoe meer punten 😉