Online geld bijverdienen


Ik lees op diverse blogs over mensen die geld verdienen met online aan acties meedoen. Zuinigaan heeft bijvoorbeeld een banner voor Euroclicks op de homepagina van haar blog staan. Dit kan een leuke manier zijn voor mensen om iets bij te verdienen. Lees in deze post hoe je geld kunt bijverdienen met online korte enquêtes invullen.

 

Online korte enquêtes invullen

Nou werd mij gevraagd het volgende programma onder de aandacht van mijn lezers te brengen. Ik breng geen producten onder de aandacht die consumeren stimuleren. Wel breng ik graag iets onder de aandacht waarbij je niets aan hoeft te schaffen en je de mogelijkheid hebt iets bij te verdienen. Daarom heb ik besloten dit programma hier onder de aandacht te brengen.

 

 

Dit is een programma waarbij je door het invullen van korte enquetes wat bij kunt verdienen in de vorm van cadeaubonnen van bol.com, HEMA en Zalando. Het gaat hier om enquêtes over bijvoorbeeld Ben & Jerry’s ijs, maar ook bijvoorbeeld om enquêtes van BNN of de ANWB. Wanneer je via bovenstaande banner hieraan mee doet krijg ik een kleine vergoeding.

 

Ervaringen

Ik heb zelf geen ervaring met dit programma. Ik hoor graag via de reactiemogelijkheid onder deze post of jij hier al ervaring mee hebt.  Ik ben benieuwd hoe mensen dit programma ervaren. En wat voor ervaring je eventueel hebt met soortgelijke programma’s.

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12858 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

4 gedachten over “Online geld bijverdienen

  • stoppenvoormijnvijftigste.nl

    Ik doe zelf mee met de enquettes van TNS Nipo (of het het tegenwoordig ook heet…) Je krijgt hier ‘punten’ voor en bij een x aantal punten krijg je ook cadeaubonnen naar keuze (bijvoorbeeld van bol). Het voordeel hiervan vind ik dat er een behoorlijke organisatie achter de enquettes zit, waardoor er over het algemeen wat beter over nagedacht is. Dit voelt gewoon prettiger. Daarnaast: hoe langer de enquette, hoe meer punten 😉