Volkskrant – Zo word je financieel vrij(er)


Afgelopen zaterdag stond er een leuk artikel in de Volkskrant over financieel vrij(er) worden. Hier heb onder anderen ik aan meegewerkt:

Volkskrant – Zo word je financieel vrij(er)

Financieel_Onafhankelijk_Blog_Volkskrant_1

Financieel_Onafhankelijk_Blog_Volkskrant_2

Financieel_Onafhankelijk_Blog_Volkskrant_3

Financieel_Onafhankelijk_Blog_Volkskrant_4

 

Hier vind je de link naar het originele artikel: Financieel Onafhankelijk Blog Volkskrant.

 

Leuk dat het onderwerp “financieel vrij(er) worden” ook in Nederland meer begint te leven! Ben jij hier ook mee bezig?

 

Wil je meer inspiratie en tips hierover?:

Klik op onderstaande afbeelding als je deze post wilt bewaren op Pinterest:

Een interview met mij over financieel vrij worden in de Volkskrant! Met 6 tips.

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12828 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

29 gedachten over “Volkskrant – Zo word je financieel vrij(er)

 • LekkerLevenMetMinder

  Leuk artikel! Vooral heel mooi om te zien dat er meer mensen zijn die hiermee bezig zijn. Ook gewoon nog relatief jong. Wij zijn er ook mee bezig. Ik ben nu 32 en zou het liefst nog maximaal een jaar of 10 werken aan de route naar niet meer hoeven werken op een manier die me niet aanstaat. Overigens ben ik dan nu al wel bezig met andere keuzes maken e.d., het is niet zo dat ik nu nog 10 jaar iets wil doen dat me tegenstaat. Het is meer dat ik mezelf 10 jaar geef voor de switch.

 • Divnomics

  Wat goed dat hier aandacht aan besteed is, en dat je hier aan hebt meegewerkt natuurlijk! Wel eens met Financialfreedomsloth over de tip over onthulden (grappig woord ook). Er is duidelijk een bepaalde doelgroep in het achterhoofd gehouden. Ben benieuwd of dit verder nog opgepikt wordt.

 • Consuminderen

  Geweldig. Als je vrij bent, doe je je werk ook nog eens beter. Vrijer, je eigen ding doen.
  Brabant is al een stuk voordeliger dan de Randstad. Bovendien hoef je daar niet eens te heien,

  Ik ben benieuwd.

  • Mr FOB Bericht auteur

   Ja, heerlijk vooruitzicht!
   Naast in Brabant blijven overwegen we bijvoorbeeld ook de Achterhoek of Twente. Mooi, lekker rustig en nog voordeliger.