Papieren jubileum Financieel Onafhankelijk Blog 25


mr fob en mrs fob

Financieel Onafhankelijk Blog bestaat 2 jaar

Joehoe, ik vier mijn papieren jubileum met dit blog, het bestaat 2 jaar! En dit is toevallig ook nog eens precies blogpost nummer 100!

Veel geleerd

Wat een leuke hobby heb ik er sinds 2 jaar bij! Ik heb heel veel geleerd van lezers over de onderwerpen waarover ik schrijf. En ik vind het heel leuk dat lezers regelmatig aangeven dat ik hen op mijn beurt wat heb kunnen leren. Precies waarom ik dit blog begonnen ben.

Gelijkgestemden ontmoeten

Ook heb ik een aantal andere mensen die geïnteresseerd zijn in financieel onafhankelijk worden persoonlijk leren kennen. In Antwerpen heb ik hen ontmoet. En op een van de komende bijeenkomsten zal ik ongetwijfeld weer een aantal bekende en nieuwe gezichten ontmoeten, leuk!

Financieel onafhankelijk worden leeft

In de afgelopen jaren is financieel onafhankelijk worden steeds meer gaan leven in Nederland.

Ik zie dat bijvoorbeeld terug in de bezoekersaantallen op mijn blog. In november 2016 schreef ik dat ik bijna 8.000 pageviews in een maand had gehad van bijna 2.000 bezoekers. De afgelopen maand wisten inmiddels ruim 53.000 mensen mijn blog te vinden, die samen meer dan 100.000 pagina’s lazen. En die aantallen groeien alleen maar.

Steeds meer mensen in Nederland zijn ook over financieel onafhankelijk worden gaan schrijven, zie de blogroll op mijn homepage voor leuke blogs hierover.

Ook zijn er diverse fora over financieel onafhankelijk worden, welke ook via mijn blogroll te vinden zijn.

En sinds kort kun je zelfs over alles wat er bij financieel onafhankelijk worden komt kijken chatten met gelijkstemden!

De landelijke media hebben het onderwerp ondertussen ook opgepikt. Begrijpelijk, want het geeft een heerlijk gevoel het heft in eigen hand te nemen en een leuke weg te banen uit de consumptieoverdaad en de ratrace.

Ik vond het heel leuk dat ik zelf een steentje bij heb mogen dragen aan het bekender maken van het onderwerp door mee te werken aan een aantal interviews in landelijke media. Met als kroon op mijn blogwerk de erkenning door de Koninklijke Bibliotheek.

 

Leuk dat je meeleest en bedankt voor alle positieve en leerzame reacties!

 

Het FOB huishoudboekje kado?

En een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je emailadres nooit door aan derden

Voeg je bij 5.752 andere abonnees

FOB volgen?

Wil jij het FOB huishoudboekje kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt?

3905 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Bedankt voor het inschrijven
Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes, informatie op deze site is uitsluitend bedoeld om van te leren en niet bedoeld als beleggingsadvies of pensioenadvies. Bij sommige links krijg ik een vergoeding voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen gemodereerd of verwijderd worden. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden.


Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!

25 gedachten over “Papieren jubileum Financieel Onafhankelijk Blog