FOB in de media


Ik schrijf dit blog om de boodschap van een leuker, onafhankelijker en ook nog eens duurzamer leven te verspreiden. Weg van de consumeer gekte, lang leve de vrijheid. Ik laat graag zien dat financieel onafhankelijk worden of eerder stoppen met werken veel beter haalbaar is dan velen denken.

Hoe meer mensen hiermee in aanraking komen, des te liever het me is. Als je als journalist of redacteur met een artikel hierover bezig bent en je wilt graag contact met me, stuur me gerust een mail.

Hieronder vind je een overzicht van artikelen waar ik al aan meegewerkt heb. Door te klikken op de afbeelding kom je bij het desbetreffende artikel uit.

 

 

 

Humo

 

vice money

 

logo de tijd

 

logo koninklijke bibliotheek

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2019 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, geef je e-mailadres nooit door aan derden en uitschrijven kan altijd.

3905 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Bedankt voor het inschrijven
Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes, informatie op deze site is uitsluitend bedoeld om van te leren en niet bedoeld als beleggingsadvies of pensioenadvies. Bij sommige links krijg ik een vergoeding voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen gemodereerd of verwijderd worden. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden.