HUMO – Op je 40ste met pensioen 11


HUMO

Recent is er een artikel over eerder stoppen met werken verschenen in de HUMO waar onder anderen ik aan meegewerkt heb:

HUMO – Op je 40ste met pensioen!

HUMO1

HUMO2HUMO2

HUMO3

HUMO4

HUMO5

HUMO7

HUMO8

HUMO9

HUMO10

HUMO11

HUMO12

Hier vind je de link naar het originele artikel: HUMO

Meer tips om eerder te kunnen stoppen met werken?: Eerder stoppen met werken – 11 tips

Benieuwd naar mijn beleggingsstrategie?: Beleggingsstrategie voor financiële onafhankelijkheid

 

 

Wil jij het FOB huishoudboekje kado?

En een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je emailadres nooit door aan derden

Voeg je bij 2.985 andere abonnees


Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!

11 gedachten over “HUMO – Op je 40ste met pensioen

 • Divnomics

  Wat een uitgebreid artikel! Leuk om jullie hier zo in terug te lezen (voel me toch wat trots dat collega-bloggers dit zo bereikt hebben) 🙂
  Overigens wel eens met jorritpr over de afbeeldingen, maar ach zolang de boodschap maar overkomt.

 • Ineke

  Wat een leuk artikel. Ik vind de plaatjes juist wel heel grappig, omdat ze de draak steken met de hele vroeg-met-pensioen-gedachte. Als je het artikel leest steekt het toch anders in elkaar. De plaatjes lokken juist uit om het artikel te gaan lezen, vind ik. En de mensen die het maar een gedoe en armoedig vinden om zo te leven, ga je met geen enkel artikel overtuigen. Geeft ook niks toch?

 • Vrijheid

  Leuk artikel. Valt me op dat er steeds meer aandacht is voor deze levensstijl in de media. Is ‘de beweging’ groeiende, of lijkt dat maar zo omdat ik nu zelf sinds kort meer over dit onderwerp wil lezen en het meer opzoek?

 • Zuinige Zeeuw

  Leuk om te lezen.
  Ben stiekem heel benieuwd wat de gemiddelde lezer van het artikel vond. Voor mij allemaal heel herkenbaar.
  Vorige had ik mijn halfjaarlijkse gesprek met mijn manager. 1 van de punten die tijdens dit gesprek naar voren moeten komen zijn je ambities. Ik vertelde dat mijn ambitie is om minder te gaan werken. Ze dacht dat ik een grapje maakte. Ik heb uitgelegd dat ik tijd (met mijn kinderen) veel belangrijker vind dan geld. Het kwartje is niet gevallen bij haar want gisteren vroeg ze of ik misschien meer wilde gaan werken, er was vacature ruimte.