HUMO – Op je 40ste met pensioen!


Op je 40e met pensioen gaan, wie wil nou niet op zijn minst de mogelijkheid hebben?! Lees hier een artikel uit de HUMO waaraan ik meegewerkt heb dat hierover gaat. #financieelonafhankelijk #geld

Recent is er een artikel over eerder stoppen met werken verschenen in de HUMO waar onder anderen ik aan meegewerkt heb. Hieronder kun je dat lezen:

 

HUMO – Op je 40ste met pensioen!

HUMO1

HUMO2HUMO2

HUMO3

HUMO4

HUMO5

HUMO7

HUMO8

HUMO9

HUMO10

HUMO11

HUMO12

Hier vind je de link naar het originele artikel: HUMO

Meer tips om eerder te kunnen stoppen met werken?: Eerder stoppen met werken – 11 tips

Benieuwd naar mijn beleggingsstrategie?: Beleggingsstrategie voor financiële onafhankelijkheid

Lees ook: Pensioenleeftijd berekenen en verlagen.

 

Klik op onderstaande afbeelding als je deze post wilt bewaren op Pinterest:

Lees hier het artikel dat in de HUMO verscheen over diverse mensen die op of rond hun 40e met pensioen gaan! Ik heb ook deelgenomen aan dat interview.

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12856 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

11 gedachten over “HUMO – Op je 40ste met pensioen!

  • Zuinige Zeeuw

    Leuk om te lezen.
    Ben stiekem heel benieuwd wat de gemiddelde lezer van het artikel vond. Voor mij allemaal heel herkenbaar.
    Vorige had ik mijn halfjaarlijkse gesprek met mijn manager. 1 van de punten die tijdens dit gesprek naar voren moeten komen zijn je ambities. Ik vertelde dat mijn ambitie is om minder te gaan werken. Ze dacht dat ik een grapje maakte. Ik heb uitgelegd dat ik tijd (met mijn kinderen) veel belangrijker vind dan geld. Het kwartje is niet gevallen bij haar want gisteren vroeg ze of ik misschien meer wilde gaan werken, er was vacature ruimte.