Flatex Nederland

Update: Flatex heeft DEGIRO overgenomen en heeft alle Nederlandse Flatex klanten overgezet naar DEGIRO. Je kunt er vanuit Nederland geen rekening meer openen. Zie DEGIRO review voor mijn kijk op hen.

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

57 Reacties

 1. Hallo,

  Duidelijke info, dankjewel! Ondertussen heb ik bij flatex aandelen gekocht. Zo ben ik aan het kijken waar ik allemaal op dien te letten als ik aandelen wil verkopen. Ik ben vrij nieuw op de aandelen markt en zou graag meer informatie willen waar ik op dien te letten bij een verkoop en rekening mee dien te houden bij flatex. Kunt u mij hier advies over kunnen geven?

  Met vriendelijke groet,

 2. Hoi, goed artikel. Ik wil graag toevoegen dat de verkoopwaarde wel degelijk direct beschikbaar is, maar de interface dit niet weergeeft. De diverse cijfers (aantallen aandelen in de portefeuille, cash, en beschikbaar cash) liggen vaak minuten tot een uur achter op de werkelijkheid. Maar als je probeert om een transactie te doen, en je zou daar eigenlijk genoeg geld (koop) danwel aandelen (verkoop) voor hebben, dan wordt die order gewoon geplaatst. Ik hou alles dan ook bij met een excel sheet, want anders is het niet te doen.

 3. ik ben al sinds januari dit jaar bezig met de overdracht van mijn portefeuille van Binck naar Flatex.
  Totale onkunde, vriendelijk maar geen enkel benul wat er aan de hand is, Enorm veel spijt dat ik overgestapt ben.
  Mijn advies NOOIT doen. Het argument was geen kosten maar dat is een lokkertje. Inmiddels gaan er per juni van dit jaar kosten komen.
  Dus trap er niet in.