Financiën voor ZZP’ers, gastvlog Femke Hogema 5


Femke Hogema

Ik las voor het eerst iets over Femke Hogema in een advertentie in een tijdschrift. Ik werd nieuwsgierig omdat zij aangeprezen werd als iemand met verstand van financiën voor ZZP’ers. Zo kwam ik op haar website terecht en sindsdien volg ik haar blog. Ik kan niet anders zeggen dan dat zij heel praktisch en enthousiast schrijft!

Ze bleek oprichter en eigenaar van Healthy Finance en werkzaam als trainer, auteur en spreker op het gebied van Financieel Bewust Ondernemerschap. Ze bleek ook genomineerd te zijn geweest voor vrouwelijke ZZP’er van het jaar 2012.

Kortom, een specialiste in financiën voor ZZP’ers en andere ondernemers!

Femke

 

Nou weet ik best wat van financiën en hoe je bijvoorbeeld verstandig kunt beleggen in indexfondsen. Maar van de financiële kant van ondernemen heeft Femke veel meer kaas gegeten dan ik. Daarom had ik haar benaderd of ze jullie en mij een keer wat meer kon uitleggen over ondernemerschap en financiën.

 

Femke’s eerste vlog

Recent publiceerde zij haar eerste vlog. Deze vlog ging over de reis die zij met haar gezin maakte naar Amerika, en hoe haar business in Nederland gewoon doorliep. Het ging over het feit dat ze gewoon 83 (!!!) producten verkocht terwijl ze aan het strand lag. Over hoe dat haar ontroerde en waarom dat haar ontroerde. Een soort mini training over hoe processen, systemen en mensen dit mogelijk maakten voor haar, en ook mogelijk kunnen maken voor jou en mij. Een aanrader, zeker als je als ondernemer graag efficiënt werkt en passief inkomen genereert. Iets dat natuurlijk heel goed past bij financieel onafhankelijk worden.

 

Femke’s gastvlog

Ik vond haar dermate leuk vloggen en zij vond dat ook zo leuk om te doen dat we besloten hebben van haar gastblog een gastvlog te maken. Hier is ie dan, de eerste vlog op mijn blog:

 

 

Deze gastvlog is een stuk korter dan haar minitraining in haar eerste vlog. Dus als je nieuwsgierig bent geworden na het luisteren en kijken naar deze gastvlog, ga naar haar site en vindt meer van haar.

Wil je haar praktische tips in boekvorm, klik dan: Financien voor zzp’ers en andere zelfstandige ondernemers.

 

Heb je vragen voor Femke, stel ze dan via de reactiemogelijkheid onder dit bericht! Ben jij ondernemer of heb je plannen hiervoor? Hoe pak jij je financiën aan?

 

Gastblog Marjolein Jonker

Binnenkort verschijnt er een gastblog van Marjolein Jonker. Zij kreeg landelijke bekendheid door haar voortrekkersrol op het gebied van klein en duurzaam wonen, oftewel tiny houses. Een uitstekende manier om sneller financieel onafhankelijk te worden, aangezien woonlasten meestal onze grootste kostenpost zijn. Mis het niet en schrijf je hieronder in om een email te krijgen zodra er een nieuwe post verschijnt! Je ontvangt dan ook het FOB huishoudboekje 2017. Ik stuur geen spam, geef je email adres nooit door een derden en uitschrijven kan altijd.

Een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2017 ontvangen?

 

Vond je deze post interessant? Dan vind ik het super als je die wilt delen via onderstaande buttons! Ik ben ook te volgen via Facebook of Twitter.

 


Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!

5 gedachten over “Financiën voor ZZP’ers, gastvlog Femke Hogema