Centraal Beheer € 125,- bonus

Centraal Beheer heeft tot en met 30 juni 2024 2 acties lopen die je kunt combineren, zie hier.

Hoe werkt dit?

Om te beginnen ontvang je € 65,- bonus als je voor het eerst een beleggingsrekening opent. En binnen 14 dagen minimaal € 500,- op 1 dag inlegt. Deze inleg moet je vervolgens minimaal 4 maanden laten staan.

Als je na de inleg van € 500,- een periodieke belegging van € 50,- instelt gedurende 6 maanden, krijg je nog eens € 60,- bonus extra. Je legt dan 6 * € 50,- = € 300,- in naast de eerder ingelegde € 500,-. In totaal leg je dus €800,- in.

Je zou als belegging kunnen kiezen voor het Wereldwijd Aandelenfonds.

Gerben heeft wel eens naar dat fonds gekeken en vond dat toen geen slecht fonds. Zie hier zijn bevindingen. Totale lopende kosten inclusief dividendlek schatte hij op 0,36%.

Zo kun je met financiële tegemoetkoming van Centraal Beheer ervaring opdoen hoe het is om te beleggen. Beleggen is overigens niet iets waar je even makkelijk geld mee kunt verdienen. Beleggen is iets voor de lange termijn, waarbij een beleggingsstrategie van belang is.

Ik hoop dat je je voordeel met deze acties kunt doen.

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

19 Reacties

 1. Bij mij was de 65 euro voor de 1e 500 ook niet betaald. In de loop van januari contact opgenomen met CB, bevestigd gekregen dat het had gemoeten en dat het in maart geregeld zou worden. Het is nu uitgekeerd zag ik.

 2. Na jouw tip heb ik eind augustus ’23 € 500,- ingelegd en vervolgens periodiek 6x € 50,-.
  Op dit moment (eind februari ’24) geen bonus € 65,- ontvangen. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Centraal Beheer.
  Antwoord: ik voldoe aan de voorwaarden voor zowel de eerste als de periodieke inleg. Moet maar even rustig afwachten….

 3. nog een vraag wat mij niet duidelijk is… ik heb dus de beleggersrekening te laat aagevraagd voor de eerste bonus, maar als ik nu begin met maandelijks 50,- euro inleg… krijg ik dan nog wel de bonus van 60,- of niet?
  Is mij niet duidelijk.. aangezien deze 6 maanden moet lopen

  • Beide acties zijn verlengd t/m 31 maart 2024. Dus je kunt gewoon nog € 125,- bonus krijgen.

 4. Ik kwam vandaag door jouw tip terecht bij CB. Alles leek te kloppen. Via de website van CB klikte ik door op de aanbieding van 125 euro bonus. Die bonus zou tot en met 29 december geldig zijn, dus haast geboden. Door te klikken op het bonusbedrag werd ik meteen doorgesluisd naar Open rekening. Ging allemaal voorspoedig, binnen 10 minuten rekening geopend. Pas ná openen rekening kwamen de voorwaarden in zicht… ik las het volgende: de rekening moet uiterlijk 27 december aangevraagd zijn, het inlegbedrag van 500,- moet uiterlijk 29 december gestort zijn….
  Helaas, ik kom dus niet meeer in aanmerking voor de eerste bonus van 65 euro!!!
  Ik vind dit misleiding, heb CB ook gebeld, maar ja, je wordt zelf verantwoordelijk gehouden om alle voorwaarden door te lezen. Daar ben ik het mee eens, maar toch vind ik het vreemd: het openen van de rekening zelfs op 29 december (!!) mét de belofte van 65,- euro bonus wordt pontificaal op de openingspagina van CB weergegeven maar daarmee word je toch een wortel voorgehouden omdat het vandaag en gisteren in principe al niet meer mogelijk was. Ben dus erg teleurgesteld in deze actie van CB!

 5. Veertigermetkids Reageer

  Al enkele dagen heeft centraal beheer een storing waardoor nieuwe aanvragen niet bij centraal beheer binnenkomen.

  • doe geen moeite meer, de rekening had je voor 27 december moeten aanvragen

  • Beide acties zijn verlengd t/m 31 maart 2024. Dus je kunt gewoon nog € 125,- bonus krijgen.

  • Veertigermetkids

   Ik heb gezien dat de actie verlengd is. Mocht dit niet zo zijn had ik waarschijnlijk alsnog mee mogen doen omdat er blijkbaar een storing was en de gegevens niet bij Achmea Retail terecht kwamen. Inmiddels is de 500 euro in een fonds gestort en heb het periodiek beleggen ingesteld en binnen 14 dagen het periodieke spaarbedrag ingesteld.

   Uiteraard gaat beleggen om de lange termijn, maar na 1 dag al een leuke stijging te zien in het wereldfonds.

 6. Bedankt voor de tip! Ruim 15% rendement op mijn inleg in 6 maanden tijd vind ik prima. Aanmelden, storten en periodieke belegging instellen was binnen een paar minuten gebeurd.

  Ik heb jouw affiliate link gebruikt, want ik gun je de kleine vergoeding van harte omdat ik al lange tijd met plezier je blog volg.

 7. Als je eerst via CashbackXL naar de Centraal Beheer site gaat krijg je nog eens EUR 75 aan cashback!

  • Squashball

   Oh ik heb het geprobeerd en de cashback wordt wel bevestigd in mijn account. Maar dan wordt die later afgewezen?

  • Het zou me verbazen als die goedgekeurd wordt. Beleggen staat bij Cashbackxl niet tussen de producten van Centraal Beheer die vergoed worden. Diverse verzekeringen e.d. wel. Maar mocht beleggen toch vergoed worden, dan hoor ik het graag.

  • FYI 2: bij mijn vriendin was de cashback (EUR 75) wel goedgekeurd en uitbetaald!

   FYI 3: de eerste bonus (initiele inleg) van achmea is inmiddels betaald.

   Nogmaals bedankt voor de tip dit was echt een goede actie!