Vermogensbelasting 2017 update inclusief 6 tips


Vermogensbelasting 2017 update

Ik heb van lezeres JJNL een uitgebreide reactie per mail gehad op mijn vorige post over vermogensbelasting 2017. Heel leuk en interessant, ze heeft duidelijk kaas gegeten van het onderwerp!

Ze had een aantal goede tips over het voorkomen van vermogensrendementsheffing. Naar aanleiding daarvan heb ik die vorige post een update gegeven.

Ik heb ook een inhoudsopgave aan de post toegevoegd, zodat je makkelijk naar dat punt in de post kunt klikken waar je meer over wilt weten.

Die inhoudsopgave ziet er nu als volgt uit:

vermogensbelasting 2017

Klik hier om naar het bericht toe te gaan en de update te lezen!

FOB volgen?

Wil jij het FOB huishoudboekje kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt?

3905 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Bedankt voor het inschrijven
Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes, informatie op deze site is uitsluitend bedoeld om van te leren en niet bedoeld als beleggingsadvies of pensioenadvies. Bij sommige links krijg ik een vergoeding voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen gemodereerd of verwijderd worden. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden.

Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!