Update: De EuroClix Mastercard kun je ook overwegen, ook een creditcard waarmee je automatisch voor korting spaart.

Korting bij Jumbo

Bij deze Jumbo vestigingen kun je heel gemakkelijk voor minstens €75,- korting sparen.

Je kunt daar afrekenen met de Green Card. Die is tijdelijk een jaar gratis en je krijgt 20.000 spaarpunten kado.

Voorjaar

En daarmee krijg je rechtstreeks korting op je rekening!

Korting elders

Daarnaast wordt de kaart geaccepteerd bij 70.000 andere bedrijven in Nederland, waar je dus ook punten spaart bij betalen met de kaart.

Ik hoorde pas van een vriend van mij, die ook zo’n kaart heeft genomen, dat hij er bij de Hornbach ook mee kon betalen. Hij is aan het verbouwen en heeft zo flink wat korting gekregen.

Giftcards

Je kunt de 20.000 spaarpunten ook gebruiken voor het aanschaffen van allerlei verschillende giftcards tot 100 euro. Dan leveren de punten dus nog meer dan 75 euro op.

Instanties waar je onder andere een giftcard van kunt krijgen zijn Bol.com, Cheaptickets, Mediamarkt, Bongo, Bijenkorf, Pathé, Nationale Musicalbon, Douglas, Suitsupply, Fairwaystrokes, Occidental Hotels & Resorts en Van der Valk.

Hoe snel heb je 20.000 spaarpunten verdiend?

Je ontvangt de 20.000 spaarpunten bij minimale besteding van € 500,- binnen 3 maanden na ontvangst van de kaart.

Als je de kaart zou gebruiken bij boodschappen doen bij Jumbo, krijg je de 20.000 spaarpunten dus al bij minder dan 39 euro boodschappen per week in die 3 maanden.

Door sparen

Na de 20.000 spaarpunten welkomstbonus krijg je 1 spaarpunt per euro die je met de kaart betaalt. Je kunt dus gewoon door sparen.

Nog een aantal voordelen

Aankopen met de kaart zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Er geldt een Geld-Terug-Garantie wanneer je je aankoop terug wilt brengen naar de winkel, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord. En als je een reis of verblijf met de kaart betaald hebt geldt er een aanvullende reisongemakkenverzekering. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb zelf al een andere gratis American Express kaart waarmee ik punten spaar. Daardoor kom ik niet in aanmerking voor deze aanbieding. Anders zou ik gebruik maken van deze aanbieding, een dergelijk bedrag laat ik niet liggen.

Doe het natuurlijk niet wanneer je een gat in je hand hebt, we zijn hier op dit blog juist bezig rijker te worden en niet armer.

Gebruik jij een credit card om voor korting te sparen?

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

24 Reacties

 1. Kan iemand bevestigen of dit ook werkt met Jumbo thuisbezorgd? Op de website zag ik ergens staan dat met creditcard betalen niet mogelijk is. Maar in de bevestigingsmail voor thuisbezorgen zie ik staan dat je per pin en/of creditcard kan betalen.

  Iemand al eens betaald bij het thuis laten bezorgen?

 2. Nou afgewezen dus voor die Green Card en dat om nog geen 2000 euro bruto per jaar. Je inkomen zegt niets over je betaalgedrag en ook het bureau kredietregistratie heeft niks over mij want mijn huis is afbetaald. Met een vaste baan bij de overheid die ik al superlang heb en nul schulden, en kom je dus niet in aanmerking als je inkomen ietsje te laag is. Een typisch gevalletje van bekrompen denken, want wie zegt dat iemand met een hoger inkomen zijn verplichtingen wel nakomt?

 3. Nou, ik heb hem net aangevraagd, we gaan het zien. Nog even een vraagje, hoe kan ik dmv het aanschaffen van giftcards meer profijt hebben dan?

  • Die leveren per gespaard punt tot ongeveer 30% meer geld in de vorm van een giftcard op dan de rechtstreekse korting, afhankelijk van het type giftcard

 4. Ik heb er nog eens naar gekeken want het is een leuke aanbieding, maar zie dat mijn bruto jaarinkomen iets te laag is. Helaas pindakaas, geen gratis 100 euro….

  • Ik vraag me af of ze daar heel kritisch op zijn. Wellicht het proberen waard.

  • Ja, klopt (dat staat ook in de post :-)). Maar met 39 euro boodschappen per week heb je dat al gedaan in die 3 maanden. Dat halen de meesten met gemak. En met een keer tanken of iets dergelijks erbij red je het al helemaal gemakkelijk.

 5. Blijkt helaas dat je in Utrecht bij bijna geen supermarkt/winkel kunt betalen met Amex. We gaan kijken of we door koppeling aan Paypal misschien toch tot 500 eu komen!

  • Mocht je aan het klussen zijn: een vriend van mij uit De Meern heeft laatst nog flink wat af kunnen rekenen bij Hornbach met zijn Amex kaart

 6. Och wat balen, “onze” Jumbo ook al niet. Jammer, want gratis geld is altijd welkom. Nu nog even bedenken of ik deze deal alsnog kan laten werken voor me.

 7. Heb je blog net ontdekt, interessant!

  Ik gebruik deze kaart bij Jumbo, vakantie, uiteten. Maar ik wist niet dat je met spaarpunten korting op je betaling kunt krijgen

  • Bedankt, leuk te lezen dat je er iets aan hebt.

   Zie hier voor de rechtstreekse korting.

   Ik heb deze info toegevoegd aan de post

 8. Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt in gedoe. Maar 100 euro verdienen voor een online aanvraag indienen vind ik toch wel een heel goede beloning voor wat gedoe ?

 9. Dit klinkt inderdaad mooi, maar ik zou er ook niet nog een kaart voor aanschaffen. Ik heb op het moment een Euroclix-kaart, die levert me elke maand ook wat punten op. Overigens kan het volgens mij best lonen als je gewoon elk jaar een andere aanbieding pakt met zulke kaarten, maar daarvoor moet ik nog even over een ‘gedoe-drempel’ heen.

 10. Ik heb nog zo’n bijcard/creditcard die ik destijds gratis kreeg als student met een tegoed van 50 euro. Deze korting klinkt aantrekkelijk, maar ik denk niet dat ik er speciaal nog een creditcard voor ga nemen.

  Niettemin, geweldige tip! Bedankt!

  • Gelukkig die van ons wel . Wist niet dat hij niet overal geaccepteerd werd, maar heb even gegoogled. Hier staat een overzicht bij welke Jumbo’s hij geaccepteerd wordt.

   Ik heb deze info toegevoegd aan de post.