€75 tot €100 korting bij Jumbo


Voorjaar

Korting bij Jumbo

Bij deze Jumbo vestigingen kun je heel gemakkelijk voor minstens €75,- korting sparen.

Je kunt daar afrekenen met de Green Card. Die is tijdelijk een jaar gratis en je krijgt 20.000 spaarpunten kado.

En daarmee krijg je rechtstreeks korting op je rekening!

Korting elders

Daarnaast wordt de kaart geaccepteerd bij 70.000 andere bedrijven in Nederland, waar je dus ook punten spaart bij betalen met de kaart.

Ik hoorde pas van een vriend van mij, die ook zo’n kaart heeft genomen, dat hij er bij de Hornbach ook mee kon betalen. Hij is aan het verbouwen en heeft zo flink wat korting gekregen.

Giftcards

Je kunt de 20.000 spaarpunten ook gebruiken voor het aanschaffen van allerlei verschillende giftcards tot 100 euro. Dan leveren de punten dus nog meer dan 75 euro op.

Instanties waar je onder andere een giftcard van kunt krijgen zijn Bol.com, Cheaptickets, Mediamarkt, Bongo, Bijenkorf, Pathé, Nationale Musicalbon, Douglas, Suitsupply, Fairwaystrokes, Occidental Hotels & Resorts en Van der Valk.

Hoe snel heb je 20.000 spaarpunten verdiend?

Je ontvangt de 20.000 spaarpunten bij minimale besteding van € 500,- binnen 3 maanden na ontvangst van de kaart.

Als je de kaart zou gebruiken bij boodschappen doen bij Jumbo, krijg je de 20.000 spaarpunten dus al bij minder dan 39 euro boodschappen per week in die 3 maanden.

Door sparen

Na de 20.000 spaarpunten welkomstbonus krijg je 1 spaarpunt per euro die je met de kaart betaalt. Je kunt dus gewoon door sparen.

Nog een aantal voordelen

Aankopen met de kaart zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Er geldt een Geld-Terug-Garantie wanneer je je aankoop terug wilt brengen naar de winkel, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord. En als je een reis of verblijf met de kaart betaald hebt geldt er een aanvullende reisongemakkenverzekering. Klik hier voor meer informatie.

 

Ik heb zelf al een andere gratis American Express kaart waarmee ik punten spaar. Daardoor kom ik niet in aanmerking voor deze aanbieding. Anders zou ik gebruik maken van deze aanbieding, een dergelijk bedrag laat ik niet liggen.

Doe het natuurlijk niet wanneer je een gat in je hand hebt, we zijn hier op dit blog juist bezig rijker te worden en niet armer.

 

Gebruik jij een credit card om voor korting te sparen?

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12857 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

24 gedachten over “€75 tot €100 korting bij Jumbo

 • Marvin

  Kan iemand bevestigen of dit ook werkt met Jumbo thuisbezorgd? Op de website zag ik ergens staan dat met creditcard betalen niet mogelijk is. Maar in de bevestigingsmail voor thuisbezorgen zie ik staan dat je per pin en/of creditcard kan betalen.

  Iemand al eens betaald bij het thuis laten bezorgen?

 • Ineke

  Nou afgewezen dus voor die Green Card en dat om nog geen 2000 euro bruto per jaar. Je inkomen zegt niets over je betaalgedrag en ook het bureau kredietregistratie heeft niks over mij want mijn huis is afbetaald. Met een vaste baan bij de overheid die ik al superlang heb en nul schulden, en kom je dus niet in aanmerking als je inkomen ietsje te laag is. Een typisch gevalletje van bekrompen denken, want wie zegt dat iemand met een hoger inkomen zijn verplichtingen wel nakomt?

 • Ineke

  Nou, ik heb hem net aangevraagd, we gaan het zien. Nog even een vraagje, hoe kan ik dmv het aanschaffen van giftcards meer profijt hebben dan?

  • Mr FOB Bericht auteur

   Die leveren per gespaard punt tot ongeveer 30% meer geld in de vorm van een giftcard op dan de rechtstreekse korting, afhankelijk van het type giftcard

 • Ineke

  Ik heb er nog eens naar gekeken want het is een leuke aanbieding, maar zie dat mijn bruto jaarinkomen iets te laag is. Helaas pindakaas, geen gratis 100 euro….

  • Mr FOB Bericht auteur

   Ja, klopt (dat staat ook in de post :-)). Maar met 39 euro boodschappen per week heb je dat al gedaan in die 3 maanden. Dat halen de meesten met gemak. En met een keer tanken of iets dergelijks erbij red je het al helemaal gemakkelijk.