€75 tot €100 korting bij Jumbo 17


Voorjaar

Korting bij Jumbo

Bij deze Jumbo vestigingen kun je heel gemakkelijk voor minstens €75,- korting sparen.

Je kunt daar afrekenen met de Green Card. Die is tijdelijk een jaar gratis en je krijgt 20.000 spaarpunten kado.

En daarmee krijg je rechtstreeks korting op je rekening!

Korting elders

Daarnaast wordt de kaart geaccepteerd bij 70.000 andere bedrijven in Nederland, waar je dus ook punten spaart bij betalen met de kaart.

Ik hoorde pas van een vriend van mij, die ook zo’n kaart heeft genomen, dat hij er bij de Hornbach ook mee kon betalen. Hij is aan het verbouwen en heeft zo flink wat korting gekregen.

Giftcards

Je kunt de 20.000 spaarpunten ook gebruiken voor het aanschaffen van allerlei verschillende giftcards tot 100 euro. Dan leveren de punten dus nog meer dan 75 euro op.

Instanties waar je onder andere een giftcard van kunt krijgen zijn Bol.com, Cheaptickets, Mediamarkt, Bongo, Bijenkorf, Pathé, Nationale Musicalbon, Douglas, Suitsupply, Fairwaystrokes, Occidental Hotels & Resorts en Van der Valk.

Hoe snel heb je 20.000 spaarpunten verdiend?

Je ontvangt de 20.000 spaarpunten bij minimale besteding van € 500,- binnen 3 maanden na ontvangst van de kaart.

Als je de kaart zou gebruiken bij boodschappen doen bij Jumbo, krijg je de 20.000 spaarpunten dus al bij minder dan 39 euro boodschappen per week in die 3 maanden.

Door sparen

Na de 20.000 spaarpunten welkomstbonus krijg je 1 spaarpunt per euro die je met de kaart betaalt. Je kunt dus gewoon door sparen.

Nog een aantal voordelen

Aankopen met de kaart zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Er geldt een Geld-Terug-Garantie wanneer je je aankoop terug wilt brengen naar de winkel, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord. En als je een reis of verblijf met de kaart betaald hebt geldt er een aanvullende reisongemakkenverzekering. Klik hier voor meer informatie.

 

Ik heb zelf al een andere gratis American Express kaart waarmee ik punten spaar. Daardoor kom ik niet in aanmerking voor deze aanbieding. Anders zou ik gebruik maken van deze aanbieding, een dergelijk bedrag laat ik niet liggen.

Doe het natuurlijk niet wanneer je een gat in je hand hebt, we zijn hier op dit blog juist bezig rijker te worden en niet armer.

 

Gebruik jij een credit card om voor korting te sparen?

 

Wil je het FOB huishoudboekje 2017 kado? En een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je emailadres nooit door aan derden


Geef een reactie

17 gedachten over “€75 tot €100 korting bij Jumbo