€75 tot €100 korting bij Jumbo


Voorjaar

Korting bij Jumbo

Bij deze Jumbo vestigingen kun je heel gemakkelijk voor minstens €75,- korting sparen.

Je kunt daar afrekenen met de Green Card. Die is tijdelijk een jaar gratis en je krijgt 20.000 spaarpunten kado.

En daarmee krijg je rechtstreeks korting op je rekening!

Korting elders

Daarnaast wordt de kaart geaccepteerd bij 70.000 andere bedrijven in Nederland, waar je dus ook punten spaart bij betalen met de kaart.

Ik hoorde pas van een vriend van mij, die ook zo’n kaart heeft genomen, dat hij er bij de Hornbach ook mee kon betalen. Hij is aan het verbouwen en heeft zo flink wat korting gekregen.

Giftcards

Je kunt de 20.000 spaarpunten ook gebruiken voor het aanschaffen van allerlei verschillende giftcards tot 100 euro. Dan leveren de punten dus nog meer dan 75 euro op.

Instanties waar je onder andere een giftcard van kunt krijgen zijn Bol.com, Cheaptickets, Mediamarkt, Bongo, Bijenkorf, Pathé, Nationale Musicalbon, Douglas, Suitsupply, Fairwaystrokes, Occidental Hotels & Resorts en Van der Valk.

Hoe snel heb je 20.000 spaarpunten verdiend?

Je ontvangt de 20.000 spaarpunten bij minimale besteding van € 500,- binnen 3 maanden na ontvangst van de kaart.

Als je de kaart zou gebruiken bij boodschappen doen bij Jumbo, krijg je de 20.000 spaarpunten dus al bij minder dan 39 euro boodschappen per week in die 3 maanden.

Door sparen

Na de 20.000 spaarpunten welkomstbonus krijg je 1 spaarpunt per euro die je met de kaart betaalt. Je kunt dus gewoon door sparen.

Nog een aantal voordelen

Aankopen met de kaart zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging. Er geldt een Geld-Terug-Garantie wanneer je je aankoop terug wilt brengen naar de winkel, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord. En als je een reis of verblijf met de kaart betaald hebt geldt er een aanvullende reisongemakkenverzekering. Klik hier voor meer informatie.

 

Ik heb zelf al een andere gratis American Express kaart waarmee ik punten spaar. Daardoor kom ik niet in aanmerking voor deze aanbieding. Anders zou ik gebruik maken van deze aanbieding, een dergelijk bedrag laat ik niet liggen.

Doe het natuurlijk niet wanneer je een gat in je hand hebt, we zijn hier op dit blog juist bezig rijker te worden en niet armer.

 

Gebruik jij een credit card om voor korting te sparen?

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12712 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een blauwe link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

24 gedachten over “€75 tot €100 korting bij Jumbo

 • Davi

  Blijkt helaas dat je in Utrecht bij bijna geen supermarkt/winkel kunt betalen met Amex. We gaan kijken of we door koppeling aan Paypal misschien toch tot 500 eu komen!

  • Mr FOB Bericht auteur

   Mocht je aan het klussen zijn: een vriend van mij uit De Meern heeft laatst nog flink wat af kunnen rekenen bij Hornbach met zijn Amex kaart

 • SenS

  Och wat balen, “onze” Jumbo ook al niet. Jammer, want gratis geld is altijd welkom. Nu nog even bedenken of ik deze deal alsnog kan laten werken voor me.

 • Renate

  Heb je blog net ontdekt, interessant!

  Ik gebruik deze kaart bij Jumbo, vakantie, uiteten. Maar ik wist niet dat je met spaarpunten korting op je betaling kunt krijgen

  • Mr FOB Bericht auteur

   Bedankt, leuk te lezen dat je er iets aan hebt.

   Zie hier voor de rechtstreekse korting.

   Ik heb deze info toegevoegd aan de post

 • Mr FOB Bericht auteur

  Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt in gedoe. Maar 100 euro verdienen voor een online aanvraag indienen vind ik toch wel een heel goede beloning voor wat gedoe ?

 • LekkerLevenMetMinder

  Dit klinkt inderdaad mooi, maar ik zou er ook niet nog een kaart voor aanschaffen. Ik heb op het moment een Euroclix-kaart, die levert me elke maand ook wat punten op. Overigens kan het volgens mij best lonen als je gewoon elk jaar een andere aanbieding pakt met zulke kaarten, maar daarvoor moet ik nog even over een ‘gedoe-drempel’ heen.

 • Vlijtig Liesje

  Ik heb nog zo’n bijcard/creditcard die ik destijds gratis kreeg als student met een tegoed van 50 euro. Deze korting klinkt aantrekkelijk, maar ik denk niet dat ik er speciaal nog een creditcard voor ga nemen.

  Niettemin, geweldige tip! Bedankt!

  • Mr FOB Bericht auteur

   Gelukkig die van ons wel . Wist niet dat hij niet overal geaccepteerd werd, maar heb even gegoogled. Hier staat een overzicht bij welke Jumbo’s hij geaccepteerd wordt.

   Ik heb deze info toegevoegd aan de post.