Ik vind het heel leuk dat ik bovenstaande blender inclusief een receptenboekje voor het maken van smoothies van Mrs FOB mag weggeven via mijn blog. Mrs FOB heeft hem gekregen, maar wij gebruiken nooit een blender. Hij is gloednieuw!

personal blender

En omdat we iemand die wel graag een blender gebruikt hier vast blij mee kunnen maken geven we hem weg. Voor ons een stukje Marie Kondo, voor jou een kans om zonder kosten een nieuwe blender op de kop te tikken. Je kunt hem winnen!

FOB “Marie Kondo” winactie blender

 

Wie is Marie Kondo?

Met haar bestseller Opgeruimd! heeft Marie Kondo al heel wat mensen geholpen om te consuminderen en op te ruimen. Opgeruimd! staat vol wijze lessen voor een schoon en rommelvrij huis en hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen.

Smoothies recepten

Nou is datgene wat voor de een in de weg staat voor de ander wellicht een heel bruikbaar item. Vandaar dat ik deze winactie naar Marie Kondo vernoemd heb.

Blender

Met deze blender kun je allerlei heerlijke smoothies, sauzen en soepen maken. Gezond en lekker en helemaal niet moeilijk.

recept smoothie

Ook kun je hem bijvoorbeeld heel goed gebruiken voor het hakken van noten.

Drinkbekers

Handig aan deze blender is dat je de beker waarin je bijvoorbeeld je smoothie maakt met de bijgeleverde drinkdop af kunt sluiten en als een bidon kunt gebruiken.

Er zit een tweede beker bij de blender, zodat er je er met 2 personen tegelijk mee op pad kunt of 2 verschillende smaken smoothie tegelijk mee kunt maken. Er past een halve liter in elke beker.

blender beker

Handig schoonmaken

Doordat je het mes met een simpele draaibeweging los kunt maken van het apparaat, kun je het heel gemakkelijk schoonmaken. Dat is dan toch ook wel heel fijn.

Win de blender!

Hoe kun je de blender winnen?

1. Laat een reactie achter onder deze post, waarin je aangeeft dat je meedoet. Laat weten wat je als eerste zou willen maken met deze blender, als jij hem wint. En vergeet vooral niet het hokje met ‘Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten’ aan te vinken wanneer je je reactie achterlaat! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe winacties (zie onder)!

2. Like Financieel Onafhankelijk Blog op Facebook.

De actie loopt 2 weken, tot en met 5 mei. Dan verloot ik de blender onder de deelnemers. Dat doe ik door elke deelnemer een nummer te geven en vervolgens een nummer trekken met behulp van random.org.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een mail en laat ik je ook weten dat je gewonnen hebt door te reageren op jouw reactie onder deze post. Als ik na 3 werkdagen geen reactie op mijn mail heb gekregen, gaat de prijs naar een andere winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Nieuwe FOB winacties!

Hoe leuk zou het zijn als we elkaar kunnen helpen via FOB “Marie Kondo” winacties als deze? Als je iets hebt staan dat in nieuwstaat verkeert maar dat je niet gebruikt, stuur me dan een mail op:

mrfob

Je kunt dan iemand anders blij maken en tegelijk jezelf helpen op te ruimen door er samen met mij een volgende leuke FOB winactie van te maken!

Zo helpen we elkaar met opruimen en besparen tegelijk!

Wil je weten waar en hoe je het goedkoopst ingrediënten kunt vinden voor in de blender, kijk dan in de post Goedkoopste supermarkt & boodschappen bespaartips!

Wil jij, net als ruim 13.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2022 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

29 Reacties

  1. Leuk initatief! Weg met de zooi waar je toch niets mee doet en nog iemand blij maken ook! Staat bij ons ook nog op de planning; maar waar blijft de tijd met jonge kids, een eigen praktijk en de vrouw nog 3 dagen aant werk is? Een blender staat bij ons al bijna dagelijks te draaien. Mijn favo: beetje amandelmelk, berg aardbeien, rabarber, avocado, olijfolie, glutamine en bij iets zure smoothie: rijpere banaan; yammie!

  2. ik doe mee! Onze oude blender staat op afbranden, zo te ruiken na op volle toeren gebruik ;-). Als eerste maak ik ons favoriete ontbijtdrankje; 2 avocado’s met 2 bananen en wat amandelmelk.

Schrijf een reactie