Ik vind het heel leuk dat ik bovenstaande blender inclusief een receptenboekje voor het maken van smoothies van Mrs FOB mag weggeven via mijn blog. Mrs FOB heeft hem gekregen, maar wij gebruiken nooit een blender. Hij is gloednieuw!

personal blender

En omdat we iemand die wel graag een blender gebruikt hier vast blij mee kunnen maken geven we hem weg. Voor ons een stukje Marie Kondo, voor jou een kans om zonder kosten een nieuwe blender op de kop te tikken. Je kunt hem winnen!

FOB “Marie Kondo” winactie blender

 

Wie is Marie Kondo?

Met haar bestseller Opgeruimd! heeft Marie Kondo al heel wat mensen geholpen om te consuminderen en op te ruimen. Opgeruimd! staat vol wijze lessen voor een schoon en rommelvrij huis en hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen.

Smoothies recepten

Nou is datgene wat voor de een in de weg staat voor de ander wellicht een heel bruikbaar item. Vandaar dat ik deze winactie naar Marie Kondo vernoemd heb.

Blender

Met deze blender kun je allerlei heerlijke smoothies, sauzen en soepen maken. Gezond en lekker en helemaal niet moeilijk.

recept smoothie

Ook kun je hem bijvoorbeeld heel goed gebruiken voor het hakken van noten.

Drinkbekers

Handig aan deze blender is dat je de beker waarin je bijvoorbeeld je smoothie maakt met de bijgeleverde drinkdop af kunt sluiten en als een bidon kunt gebruiken.

Er zit een tweede beker bij de blender, zodat er je er met 2 personen tegelijk mee op pad kunt of 2 verschillende smaken smoothie tegelijk mee kunt maken. Er past een halve liter in elke beker.

blender beker

Handig schoonmaken

Doordat je het mes met een simpele draaibeweging los kunt maken van het apparaat, kun je het heel gemakkelijk schoonmaken. Dat is dan toch ook wel heel fijn.

Win de blender!

Hoe kun je de blender winnen?

1. Laat een reactie achter onder deze post, waarin je aangeeft dat je meedoet. Laat weten wat je als eerste zou willen maken met deze blender, als jij hem wint. En vergeet vooral niet het hokje met ‘Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten’ aan te vinken wanneer je je reactie achterlaat! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe winacties (zie onder)!

2. Like Financieel Onafhankelijk Blog op Facebook.

De actie loopt 2 weken, tot en met 5 mei. Dan verloot ik de blender onder de deelnemers. Dat doe ik door elke deelnemer een nummer te geven en vervolgens een nummer trekken met behulp van random.org.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een mail en laat ik je ook weten dat je gewonnen hebt door te reageren op jouw reactie onder deze post. Als ik na 3 werkdagen geen reactie op mijn mail heb gekregen, gaat de prijs naar een andere winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Nieuwe FOB winacties!

Hoe leuk zou het zijn als we elkaar kunnen helpen via FOB “Marie Kondo” winacties als deze? Als je iets hebt staan dat in nieuwstaat verkeert maar dat je niet gebruikt, stuur me dan een mail op:

mrfob

Je kunt dan iemand anders blij maken en tegelijk jezelf helpen op te ruimen door er samen met mij een volgende leuke FOB winactie van te maken!

Zo helpen we elkaar met opruimen en besparen tegelijk!

Wil je weten waar en hoe je het goedkoopst ingrediënten kunt vinden voor in de blender, kijk dan in de post Goedkoopste supermarkt & boodschappen bespaartips!

Wil jij, net als ruim 13.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2022 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

29 Reacties

 1. Heel tof! Doe graag mee. Dank aan “Het Rijke Wijf”. Maar nog leuker is dat ik dus deze blog heb gevonden. Ik ga snel neuzen! Fijne zondag nog!!

 2. Marloes de vetten Reageer

  Ik zou als eerste naar mn vriendin appen om haar gezonde smoothierecept te vragen die ik iedere dag van haar kreeg toen ik bij haar in Amerika was. Healthfreack al zij is, vond ze het nodig me iedere dag groene blubber voor te zetten. Maar ik voelde me er eigenlijk gewoon heel goed bij. Zelf gr oene blubber maken dus!!!

 3. Wat wil ik die blender graag winnen. Een blender staat nog steeds op mijn verlanglijstje.
  Het lijkt me geweldig om zo makkelijk smoothies te maken en niet staan te stuntelen met
  een staafmixer. Ik ding graag mee. Heel lief dat je de blender verloot.

 4. Oh ja, die wil ik wel. Enkele jaren geleden heb ik eens een smoothie geproefd met banaan en allerlei groene bladgroenten. Die was zo heerlijk. En die ga ik dus (proberen te) maken als ik win.

 5. ik wil hem heel ergens anders voor gebruiken als de rest. Ik heb twee katten die allergisch zijn. De ene op haar darmen en de andere op zijn huid. Ik maak dus voor beiden verschillend navoer wat even door de blender gaat met extra water. Ik maak ’s morgens voor beiden een dagportie. De twee flesjes zijn daar dan heel handig voor om het in de koelkast te kunnen bewaren.

 6. Wow, wat een geweldige prijs. Met twee tieners in huis die gezonder willen leven zou dit perfect uitkomen. Ik zou een bananensmoothie maken om ermee vertrouwd te raken en dan langzaam maar zeker experimenteren.

 7. Sonja de Jager Reageer

  Een bananen smoothie!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag deze blender willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

 8. Superleuke actie! Ik doe graag mee want mijn blender heeft het toevallig gisteren begeven. Op Facebook heb ik je geliked met de naam: Mini On.

Schrijf een reactie