FOB met vakantie

Vanaf 30 juni zijn Mrs FOB en ik met vakantie. We gaan de maand juli kamperen in ons geliefde Noorwegen. Lekker hiken in Jotunheimen, een prachtig berggebied. En we gaan ongetwijfeld weer de indrukwekkende fjorden opzoeken.

Reageren tijdens vakantie

Tijdens mijn vakantie kun je gewoon reacties indienen onder de posts op deze site. Deze reacties verschijnen dan eind juli op het blog.

fjord in Noorwegen

Huishoudboekjes tijdens vakantie

Je kunt tijdens mijn vakantie je ook gewoon inschrijven als volger van dit blog. Ik gebruik geen betaald email programma  waarmee ik huishoudboekjes automatisch kan versturen na je inschrijving, maar verstuur ze handmatig. Het huishoudboekje ontvang je eind juli.

Ga jij nog met vakantie?

Een fijne vakantie en tot in augustus!

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

10 Reacties

  1. Fijne vakantie!! Wij gaan binnenkort weg, twee weken naar de zon, waar ik echt veel zin in heb!

  2. Fijne vakantie gewenst! En vind je het niet eng om op je blog te zetten dat je er niet bent i.v.m. inbrekers? Of heb je mensen in huis die op je huis passen?

    • Bedankt! Ik blog anoniem en er zijn diverse mensen in ons huis, dus ik ben niet bang

  3. Een hele fijne vakantie Mr FOB! Ik ga dit jaar niet op vakantie, maar blijf 2,5 week in eigen land met uitjes en weekendjes weg. Veel plezier!

  4. Heerlijk hè, Noorwegen! Wij zijn net terug van een vakantie daar vandaan. Intens genoten, wat een prachtig land. Zoveel rust, ruimte en natuur. Overwegen jullie te emigreren wanneer jullie FO zijn? Een fijne vakantie gewenst!

    • Bedankt! Ik denk niet dat wij gaan emigreren zodra we FO zijn. Familie en vrienden in de buurt is ons veel waard. Maar wel vaker op reis!