FOB met vakantie 10


fjord in Noorwegen

FOB met vakantie

Vanaf 30 juni zijn Mrs FOB en ik met vakantie. We gaan de maand juli kamperen in ons geliefde Noorwegen. Lekker hiken in Jotunheimen, een prachtig berggebied. En we gaan ongetwijfeld weer de indrukwekkende fjorden opzoeken.

Reageren tijdens vakantie

Tijdens mijn vakantie kun je gewoon reacties indienen onder de posts op deze site. Deze reacties verschijnen dan eind juli op het blog.

Huishoudboekjes tijdens vakantie

Je kunt tijdens mijn vakantie je ook gewoon inschrijven als volger van dit blog. Ik gebruik geen betaald email programma  waarmee ik huishoudboekjes automatisch kan versturen na je inschrijving, maar verstuur ze handmatig. Het huishoudboekje ontvang je eind juli.

 

Ga jij nog met vakantie?

 

Een fijne vakantie en tot in augustus!

 

Wil je het FOB huishoudboekje kado?

En een email ontvangen wanneer er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je emailadres nooit door aan derden

Voeg je bij 5.106 andere abonnees


Leuk als je reageert! Ik streef ernaar je reactie binnen 24 uur toe te laten en er eventueel op te reageren. Hier klagen voegt niet zoveel toe. Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst!

10 gedachten over “FOB met vakantie