FOB met vakantie 10


fjord in Noorwegen

FOB met vakantie

Vanaf 30 juni zijn Mrs FOB en ik met vakantie. We gaan de maand juli kamperen in ons geliefde Noorwegen. Lekker hiken in Jotunheimen, een prachtig berggebied. En we gaan ongetwijfeld weer de indrukwekkende fjorden opzoeken.

Reageren tijdens vakantie

Tijdens mijn vakantie kun je gewoon reacties indienen onder de posts op deze site. Deze reacties verschijnen dan eind juli op het blog.

Huishoudboekjes tijdens vakantie

Je kunt tijdens mijn vakantie je ook gewoon inschrijven als volger van dit blog. Ik gebruik geen betaald email programma  waarmee ik huishoudboekjes automatisch kan versturen na je inschrijving, maar verstuur ze handmatig. Het huishoudboekje ontvang je eind juli.

 

Ga jij nog met vakantie?

 

Een fijne vakantie en tot in augustus!

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2019 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

6631 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Bedankt voor het inschrijven
Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

10 gedachten over “FOB met vakantie