FOB “Marie Kondo” winactie: blender


personal blender

Ik vind het heel leuk dat ik bovenstaande blender inclusief een receptenboekje voor het maken van smoothies van Mrs FOB mag weggeven via mijn blog. Mrs FOB heeft hem gekregen, maar wij gebruiken nooit een blender. Hij is gloednieuw!

En omdat we iemand die wel graag een blender gebruikt hier vast blij mee kunnen maken geven we hem weg. Voor ons een stukje Marie Kondo, voor jou een kans om zonder kosten een nieuwe blender op de kop te tikken. Je kunt hem winnen!

Smoothies recepten

 

FOB “Marie Kondo” winactie blender

 

Wie is Marie Kondo?

Met haar bestseller Opgeruimd! heeft Marie Kondo al heel wat mensen geholpen om te consuminderen en op te ruimen. Opgeruimd! staat vol wijze lessen voor een schoon en rommelvrij huis en hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen.

Nou is datgene wat voor de een in de weg staat voor de ander wellicht een heel bruikbaar item. Vandaar dat ik deze winactie naar Marie Kondo vernoemd heb.

Blender

Met deze blender kun je allerlei heerlijke smoothies, sauzen en soepen maken. Gezond en lekker en helemaal niet moeilijk.

recept smoothie

Ook kun je hem bijvoorbeeld heel goed gebruiken voor het hakken van noten.

Drinkbekers

Handig aan deze blender is dat je de beker waarin je bijvoorbeeld je smoothie maakt met de bijgeleverde drinkdop af kunt sluiten en als een bidon kunt gebruiken.

Er zit een tweede beker bij de blender, zodat er je er met 2 personen tegelijk mee op pad kunt of 2 verschillende smaken smoothie tegelijk mee kunt maken. Er past een halve liter in elke beker.

blender beker

Handig schoonmaken

Doordat je het mes met een simpele draaibeweging los kunt maken van het apparaat, kun je het heel gemakkelijk schoonmaken. Dat is dan toch ook wel heel fijn.

Win de blender!

Hoe kun je de blender winnen?

1. Laat een reactie achter onder deze post, waarin je aangeeft dat je meedoet. Laat weten wat je als eerste zou willen maken met deze blender, als jij hem wint. En vergeet vooral niet het hokje met ‘Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten’ aan te vinken wanneer je je reactie achterlaat! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe winacties (zie onder)!

2. Like Financieel Onafhankelijk Blog op Facebook.

 

De actie loopt 2 weken, tot en met 5 mei. Dan verloot ik de blender onder de deelnemers. Dat doe ik door elke deelnemer een nummer te geven en vervolgens een nummer trekken met behulp van random.org.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een mail en laat ik je ook weten dat je gewonnen hebt door te reageren op jouw reactie onder deze post. Als ik na 3 werkdagen geen reactie op mijn mail heb gekregen, gaat de prijs naar een andere winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

 

Nieuwe FOB winacties!

Hoe leuk zou het zijn als we elkaar kunnen helpen via FOB “Marie Kondo” winacties als deze? Als je iets hebt staan dat in nieuwstaat verkeert maar dat je niet gebruikt, stuur me dan een mail op:

mrfob

Je kunt dan iemand anders blij maken en tegelijk jezelf helpen op te ruimen door er samen met mij een volgende leuke FOB winactie van te maken!

Zo helpen we elkaar met opruimen en besparen tegelijk!

Wil je weten waar en hoe je het goedkoopst ingrediënten kunt vinden voor in de blender, kijk dan in de post Goedkoopste supermarkt & boodschappen bespaartips!

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12857 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

29 gedachten over “FOB “Marie Kondo” winactie: blender

  • Sam

    Leuk initatief! Weg met de zooi waar je toch niets mee doet en nog iemand blij maken ook! Staat bij ons ook nog op de planning; maar waar blijft de tijd met jonge kids, een eigen praktijk en de vrouw nog 3 dagen aant werk is? Een blender staat bij ons al bijna dagelijks te draaien. Mijn favo: beetje amandelmelk, berg aardbeien, rabarber, avocado, olijfolie, glutamine en bij iets zure smoothie: rijpere banaan; yammie!

  • Erik

    ik doe mee! Onze oude blender staat op afbranden, zo te ruiken na op volle toeren gebruik ;-). Als eerste maak ik ons favoriete ontbijtdrankje; 2 avocado’s met 2 bananen en wat amandelmelk.