Onlangs heb ik het boek Wild, geschreven door Cheryl Strayed, gelezen. En dat geef ik nu door in het kader van minder is meer.

Voor mij een stukje Marie Kondo, voor jou een kans om zonder kosten dit boek op de kop te tikken. Oftewel: de tweede FOB Marie Kondo winactie.

Wild

Wild is een verhaal geschreven door een vrouw die op een dieptepunt in haar leven besluit een wandeltocht van 1.700 kilometer te gaan lopen. Met vrijwel geen cent op zak trekt ze door het westen van Amerika over de Pacific Crest Trail.

Ze schrijft over haar belevenissen tijdens haar trektocht door de bergen, welke ze behoorlijk onvoorbereid als vrouw in haar eentje heeft volbracht op 26 jarige leeftijd. Na het overlijden van haar moeder besluit ze, afgezakt in een destructieve relatie met een verslaafde, het roer om te gooien. Heel mooi om te lezen hoe ze in de natuur de kracht vindt om haar leven weer op de rit te krijgen.

Cheryl Strayed Wild

Inspirerend verhaal

Ik vond het een zeer inspirerend verhaal over hoe je de meest intense, louterende tijd kunt hebben met vrijwel niets. Een tentje, wat andere basis benodigdheden en een paar (te kleine) wandelschoenen. En maar lopen door de overweldigende natuur, om zo tot jezelf te komen.

Er zijn wat overeenkomsten te vinden met wat Miriam Lancewood doet; door de wildernis trekken met haar man en leven van de natuur.

Kortom: je hebt niet veel nodig om goed te leven.

Win Wild!

Hoe kun je Wild winnen? Heel eenvoudig: laat een reactie achter onder deze post, waarin je aangeeft dat je meedoet.

De actie loopt tot en met 20 juni. Dan verloot ik Wild onder de deelnemers. Dat doe ik door elke deelnemer een nummer te geven en vervolgens een nummer te trekken met behulp van random.org.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een mail en laat ik je ook weten dat je gewonnen hebt door te reageren op jouw reactie onder deze post. Als ik na 3 dagen geen reactie op mijn mail heb gekregen, gaat de prijs naar een andere winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik stuur je het boek per post toe en neem de portokosten voor mijn rekening.

Update 21 juni: Denise heeft het boek gewonnen.

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

94 Reacties

  1. Wow te gek! Ik ontving net je mail en ik heb mijn gegevens doorgestuurd. Als ik het uit heb zal ik het boek ook weer aan iemand geven ?

  2. Altijd leuk om een dergelijke avontuur mee te maken vanaf de bank 😉 Dus ik doe mee!