FOB “Marie Kondo” Winactie: Wild


Cheryl Strayed Wild

Onlangs heb ik het boek Wild, geschreven door Cheryl Strayed, gelezen. En dat geef ik nu door in het kader van minder is meer.

Voor mij een stukje Marie Kondo, voor jou een kans om zonder kosten dit boek op de kop te tikken. Oftewel: de tweede FOB Marie Kondo winactie.

Wild

Wild is een verhaal geschreven door een vrouw die op een dieptepunt in haar leven besluit een wandeltocht van 1.700 kilometer te gaan lopen. Met vrijwel geen cent op zak trekt ze door het westen van Amerika over de Pacific Crest Trail.

Ze schrijft over haar belevenissen tijdens haar trektocht door de bergen, welke ze behoorlijk onvoorbereid als vrouw in haar eentje heeft volbracht op 26 jarige leeftijd. Na het overlijden van haar moeder besluit ze, afgezakt in een destructieve relatie met een verslaafde, het roer om te gooien. Heel mooi om te lezen hoe ze in de natuur de kracht vindt om haar leven weer op de rit te krijgen.

Inspirerend verhaal

Ik vond het een zeer inspirerend verhaal over hoe je de meest intense, louterende tijd kunt hebben met vrijwel niets. Een tentje, wat andere basis benodigdheden en een paar (te kleine) wandelschoenen. En maar lopen door de overweldigende natuur, om zo tot jezelf te komen.

Er zijn wat overeenkomsten te vinden met wat Miriam Lancewood doet; door de wildernis trekken met haar man en leven van de natuur.

Kortom: je hebt niet veel nodig om goed te leven.

Win Wild!

Hoe kun je Wild winnen? Heel eenvoudig: laat een reactie achter onder deze post, waarin je aangeeft dat je meedoet.

De actie loopt tot en met 20 juni. Dan verloot ik Wild onder de deelnemers. Dat doe ik door elke deelnemer een nummer te geven en vervolgens een nummer te trekken met behulp van random.org.

Als je gewonnen hebt stuur ik je een mail en laat ik je ook weten dat je gewonnen hebt door te reageren op jouw reactie onder deze post. Als ik na 3 dagen geen reactie op mijn mail heb gekregen, gaat de prijs naar een andere winnaar. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Ik stuur je het boek per post toe en neem de portokosten voor mijn rekening.

 

Update 21 juni: Denise heeft het boek gewonnen.

 

Nieuwe FOB winacties

Als je iets hebt staan dat je niet meer gebruikt en waarmee je iemand anders via een FOB Marie Kondo winactie blij wilt maken, stuur me dan een mail op:

mrfob

Zo helpen we elkaar met opruimen en besparen tegelijk!

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12857 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

94 gedachten over “FOB “Marie Kondo” Winactie: Wild