Na ruim 5 jaar heb ik FOB in een nieuw jasje gestoken. Mijn doel is dat je nu makkelijker artikelen over een bepaald onderwerp kunt vinden. En dat de website er weer wat frisser en bij de tijd uitziet.

Nieuwe indeling homepage

Op de homepage heb ik nu de belangrijkste onderwerpen waar ik over schrijf een eigen plek gegeven. Per onderwerp kun je ook een link vinden naar alle artikelen over dat onderwerp. En ook de laatste blogposts staan op de homepage, met een link naar alle blogposts tot nu toe.

Nieuw menu

Het nieuwe menu bovenaan de pagina (of bereikbaar via de horizontale streepjes op mobiel) heb ik uitgebreid. Je kunt nu per onderwerp de relevante artikelen vinden.

Mijn huidige beleggingsstrategie is ook via dat menu eenvoudig op te zoeken. Mocht ik die strategie in de toekomst wijzigen, dan zal ik die link daar updaten.

En bijvoorbeeld artikelen waarin ik op mijn eigen leven of keuzes inga kun je vinden onder het kopje Persoonlijk.

Via het navigatieblok onderaan elke pagina kun je naar “Nieuwste reacties” navigeren en zo de meest recente blogreacties terugvinden.

Ook kun je via dat navigatiemenu naar de forums Reddit Dutchfire en Tweakers Financiële Onafhankelijkheid doorklikken.

Ik heb nooit gesponsorde artikelen geschreven en ga dat ook nooit doen. Wel gebruik ik affiliate links, indien beschikbaar. Daarbij kan ik een vergoeding krijgen voor het doorverwijzen.

Naast het feit dat deze een onderstreping met een afwijkende kleur hebben (blauw i.p.v. rood), zijn deze links voortaan ook herkenbaar aan het symbool van een externe link .

Pinterest button

De meeste posts hebben voortaan onder de Pinterest button een aparte Pinterest afbeelding. Zo kun je de post eenvoudig bewaren op Pinterest met een afbeelding die duidelijk maakt waar de post over gaat.

Dank

Ik dank Remco van Arkelen en Roy Huiskes voor hun hulp!

Leuk als je in de reacties onder deze post laat weten wat je van het nieuwe ontwerp vindt en of je nog dingen mist/anders zou willen zien.

Wil jij, net als ruim 14.000 anderen, een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt en het FOB huishoudboekje 2024 kado?Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.


De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en je blijft zelf verantwoordelijk bij opvolgen ervan. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Blauw onderstreepte links met   kunnen mij een vergoeding opleveren voor het doorverwijzen. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Schrijf een reactie

2 Reacties

  1. Al een poosje mis ik de opsomming van de laatste reacties. Ik vind dat heel jammer, want ik lees graag bij steeds. Maar ik heb geen zin om steeds alle artikelen af te gaan om te kijken of er iemand nog een nieuwe vraag/opmerking heeft gesteld.