FIRE meetup Utrecht en FIN-X 2019


Wil je mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in financieel onafhankelijk worden? Kom dan naar een FIRE meetup! Lees hier meer.Vandaag was er weer zo’n leuke FIRE meetup. Een wat? Een FIRE meetup. Oftewel een bijeenkomst van mensen geïnteresseerd in financiële onafhankelijkheid. Waarbij FIRE staat voor Financial Independence Retire Early. En binnenkort is er weer een!

FIRE Meetup Utrecht

Regelmatig worden er FIRE bijeenkomsten georganiseerd, waarbij de ene keer er allerlei voordrachten worden gehouden en er de andere keer alleen geborreld en gekletst wordt. Op de bijeenkomst in Antwerpen van wat langer geleden heb ik bijvoorbeeld ook een verhaal afgestoken, zie hier.

“Kaas” en Chris hadden deze keer weer een borrel-en-klets-sessie georganiseerd in Utrecht, “Drinks on FIRE”. En daar kwamen weer zo’n 45 FIRE enthousiastelingen op af.

Ik vond het weer erg leuk om “soortgenoten” te spreken die hetzelfde in het leven staan als ik zelf. Zonder uitzondering was iedereen die ik gesproken heb, net als ik zelf, zo ontzettend enthousiast dat hij/zij een route naar (meer) financiële onafhankelijkheid ontdekt heeft. En dat inspireert me, om zoveel mensen te ontmoeten die zo enthousiast zijn over financieel onafhankelijk(er) worden.

Vakantietip

Een leuke vakantietip die ik hoorde, en welke past bij dit seizoen, is house sitting. Je zit gratis in het huis van iemand en past daarbij op zijn/haar/hun huisdier(en). Dit kan bijvoorbeeld via Voor elkaar.

FIN-X 2019

Als je nou ook eens zo’n meetup bij wilt wonen, dat kan! Binnenkort is er weer eentje. En wel op grotere schaal dan tot op heden. De eerste zogenaamde FIN-X meetup komt eraan: FIN-X 2019. Op 21 september wordt in de theaterzaal van Parnassos een meetup gehouden met presentaties. Parnassos is het cultureel centrum van de Universiteit Utrecht.

Ik kan er dan zelf helaas niet bij zijn. Maar het is ongetwijfeld weer een heel leuke gelegenheid anderen te ontmoeten die met FIRE bezig zijn!

Heb jij wel eens een FIRE meetup bijgewoond of wil je er wel eens eentje bijwonen?

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12856 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

15 gedachten over “FIRE meetup Utrecht en FIN-X 2019