Welkom als volger van FOB!

Leuk dat je je als volger van FOB hebt ingeschreven! Je krijgt vanaf nu automatisch een e-mail zodra er een nieuwe blogpost verschijnt. In die mail zit overigens ook altijd een mogelijkheid om je weer uit te schrijven.

FOB huishoudboekje 2024 kado

Hier kun je het FOB huishoudboekje 2024 downloaden:

Download FOB huishoudboekje 2024

 

In het invulblad voor januari heb ik als voorbeeld een paar posten ingevuld. Daardoor genereert de excel alvast een voorbeeld taartdiagram. Je kunt de voorbeeldgetallen gewoon vervangen door echte inkomsten en uitgaven.

In de overige maanden heb ik een inkomsten post en een uitgave post van 1 euro ingevuld. Daardoor geeft het tabblad met de totalen geen foutmelding dat er gedeeld moet worden door 0. Die posten kun je ook gewoon vervangen door echte getallen.

Veel succes met het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven! Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als wij.

Mocht je trouwens een uitgebreider tool zoeken om je budget mee te beheren, check dan YNAB.

Aparte maillijst acties en aanbiedingen

Ik kom zo nu en dan acties en aanbiedingen tegen die me financieel kunnen helpen. Als je wilt kan ik je daar via een mailtje op wijzen, zodat je kunt nagaan of jij er ook wat aan hebt. Deze mailtjes staan los van de mails welke ik verstuur bij het verschijnen van een nieuwe blogpost. Ik hoop dat je er je voordeel mee kunt doen!

Je kunt je hier apart voor inschrijven, mocht je dat nog niet gedaan hebben:

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ook hiervoor geldt dat je altijd kunt opzeggen via de link die onderaan elke mail aanwezig is en dat ik je e-mailadres nooit doorgeef aan derden.