11 manieren om vanuit je luie stoel bij te verdienen


waddenzee

Tot wel een paar honderd euro per maand bijverdienen? Er zijn volop mensen die dat doen op onderstaande manier.

Bijverdienen

Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om geld bij te verdienen. Eén daarvan is geld bijverdienen door het online invullen van enquêtes en meewerken aan marktonderzoeken, bijvoorbeeld door producten uit te proberen.

Ik weet dat er veel, ja zelfs heel veel mensen zijn die dat met plezier doen. Dat zijn er in Nederland alleen al honderdduizenden! Mensen die het leuk vinden om hun mening te geven en daar dan ook nog voor betaald te worden.

En omdat alles wat je bijverdient helpt om financieel onafhankelijk te worden hier op dit blog nu een overzicht van 10 11 van deze mogelijkheden. Deelname is bij al deze partijen gratis en verplicht tot niets.

1. Opinieland

Bij Opinieland krijg je punten voor het invullen van online enquêtes. Je maakt ieder kwartaal kans op €2.000. Je gespaarde punten zijn inwisselbaar voor geld en cadeaubonnen en je steunt gratis een goed doel.

2. GlobalTestMarket

Bij GlobalTestMarket kun je deelnemen aan betaalde online enquêtes en zo bijverdienen.

3. Stempunt

Stempunt is een programma waarbij je door het invullen van korte enquêtes online kunt bijverdienen in de vorm van cadeaubonnen van bol.com, HEMA en Zalando. Het gaat hier om enquêtes over bijvoorbeeld Ben & Jerry’s ijs, maar ook bijvoorbeeld om enquêtes van BNN of de ANWB.

4. Toluna

Bij Toluna kun je discussiëren, vragen stellen & online polls beantwoorden. Daarnaast kun je deelnemen aan enquêtes. Daarvoor krijg je punten die je kunt inruilen voor geld, cadeaubonnen of loten.

5. Ipsos i-Say 2.3

i-Say is een online-enquête beloningen community aangedreven door Ipsos, een van de grootste en best betalende enquêtes gebaseerde marktonderzoek bedrijven van de hele wereld. Ipsos werkt met ’s werelds meest vertrouwde merken en bedrijven om hen te helpen met het verbeteren van hun producten en diensten.

6. Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een dienst waar je online kunt bijverdienen door deelname aan marktonderzoek. Zo kun je een klein beetje bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

7. Mysurvey

Mysurvey is een consumentenpanel dat bestaat uit mensen die vrijwillig meedoen aan marktonderzoek.

Deelnemers kunnen naast punten voor deelname aan onderzoeken ook kansen verdienen voor de maandloterij. MySurvey punten zijn inwisselbaar voor geldprijzen, geschenkbonnen en donaties aan goede doelen.

8. GfK Panel

GfK Panel (NL) voert onder meer onderzoek uit over actuele maatschappelijke kwesties, peilt naar waardering over televisieprogramma’s en muziekfragmenten, test de kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en onderzoekt de aantrekkelijkheid van reclamecampagnes. Per vragenlijst verdienen deelnemers punten die ze kunnen sparen en per 2000 punten (twv. €10) laten uitbetalen in geschenkcheques van Bol.com, Wehkamp, Hema en nog veel meer.

9. Panel4You

Bij Panel4You kun je door mee te doen aan onderzoeken en door andere handelingen te verrichten meedoen aan de loterij. Elke maand worden er prijzen uitgereikt en maak je kans op de jaarlijkse hoofdprijs van 10.000 Euro.

10. PanelClix

PanelClix is een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van panels en het laten invullen van online enquêtes. Dit doet PanelClix in opdracht van gerenommeerde marktonderzoek bureaus, universiteiten en overheid.

11. Nationaal onderzoek energie

Deze partij kwam ik onlangs ook nog tegen en heb ik daarom toegevoegd. Het Nationaal Onderzoek Energie biedt consumenten een korte vragenlijst over energie. Daarbij maak je kans op prijzen.

Heb jij ervaringen met een van deze partijen? Op wat voor manier(en) verdien jij bij?

Check altijd de website van de genoemde partijen of datgene wat ik hier geschreven heb nog klopt.

 

Wil jij het FOB huishoudboekje 2021 kado? En een e-mail ontvangen zodra er een nieuwe post verschijnt? Ik stuur geen spam, opzeggen kan altijd en ik geef je e-mailadres nooit door aan derden.

12840 andere abonnees houden je gezelschap!

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat mailadres is al ingeschreven
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.
Ik kom ook financieel interessante acties en aanbiedingen tegen waar ik op dat moment geen blogpost over schrijf. Ik kan je daar dan wel op wijzen via een mailtje. Je kunt je hiervoor apart inschrijven:
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren
Dat adres is al in gebruik
The security code entered was incorrect
Check je mail inbox (of spambox) om je inschrijving te bevestigen. Geen mail ontvangen? Mogelijk heb je een typefout gemaakt; voer je mailadres nogmaals in.

Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Informatie kan achterhaald zijn, check altijd zelf of ze nog actueel is. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en louter informatief en educatief bedoeld. Let op: Beleggen gaat gepaard met risico's, je kunt je inleg (deels) verliezen. Zie ook de disclaimer. Soms krijg ik een vergoeding als je een transactie doet via een link op deze site. Dit kost jou niets. Reacties kunnen worden gemodereerd of verwijderd.

Auteur: Mr FOB


Een reactie plaatsen

Leuk als je reageert! Reacties met als doel iets te leren van anderen of om anderen te helpen, nadat je het hele artikel en alle andere reacties gelezen hebt, zien we hier het liefst! Je reactie wordt goedgekeurd en verwerkt volgens mijn privacybeleid. Door je reactie te versturen ga je hiermee akkoord.

38 gedachten over “11 manieren om vanuit je luie stoel bij te verdienen

  • Peter

    Pas op met Opinieland! Eenzelfde ervaring als vele anderen na wat rond-Googlen: Alles leuk en aardig, totdat je probeert te verzilveren. Ik zou iets hebben geschonden in hun regels bla bla bla. Zeker weten niets geschonden! Dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels??? Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen blijkbaar aan jou verdienen, maar je er niet voor belonen!!

  • groentjes

    Misschien een zijsprongetje(weg uit je luie stoel) maar ik heb goede ervaringen (woon in Gent) met onderzoeksbureau’s die mij af en toe een mail sturen waar ze peilen naar m’n profiel waarbij je dan al dan niet in aanmerking komt om een panelgesprek of individueel gesprek te doen die wel degelijk iets meer oplevert dan die enquetes. Zo’n panelgesprek is meestal ’s avonds en daar krijg je dan 40 a 50 euro voor 2,5 uur je mening te geven over een product. belangrijk detail: je krijgt er drank en spijs bij. Voor een individueel gesprek (bijv. over het gebruik van een nieuwe bank-app) kunt je tot 60 euro per uur krijgen. Je kiest zelf of je je kunt/wilt vrijmaken. mooi toch?